Helppo omena-kanelikakku

Tämä resepti on sovellettu Myllyn paras -sivustolta löytyneestä ohjeesta ja on niin helppo, että jopa minunlaiseni aloittelija saa aikaiseksi maistuvan kakun.

Kuivat aineet:
5 dl erikoishienoja tai kakkuvehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
2 tl kanelia

Muut aineet:
3 kananmunaa
2 dl kuohukermaa
1 1/2 dl juoksevaa margariinia
3 dl omenahilloa

Vuokaan:
Margariinia
Korppujauhoja

Sekoita kuivat aineet hyvin kulhossa. Lisää muut aineet ja sekoita taas hyvin. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa tunti. Anna olla 10 min ennen lautaselle kippaamista. Nauti!

20130928-000304.jpg

Mainokset

Tietoja soilisarelli

Tilkkutöitä, villiä virkkausta, kollaasivihkoa ja muita käsitöitä.
Kategoria(t): Helpot ruokareseptit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s