Linssimuhennos

Linssimuhennos on täyttävää kasvisruokaa ja helppo valmistaa.

400 gr vihreitä linssejä
3 porkkanaa
2 isoa sipulia
Kukkurainen ruokalusikallinen kasvisliemijauhetta
Suolaa
Maustepippuria

Laita linssit kiehumaan kattilaan ja kaada joukkoon kasvisliemijauhe. Pilko porkkanat pyörylöiksi ja sipulit reilun kokoiseksi silpuksi ja paista niitä öljyssä pannulla, lisää mausteet. Kun linssit ovat kiehuneet 20 minuuttia kippaa nekin pannulle ja paistele vielä kunnes linssit ovat kypsiä.

Jos pitää sinapista hernekeitossa sitä voi lisätä myös linssimuhennokseen. Muita mausteita voi kokeilla oman maun mukaan.

20130504-030353.jpg

Mainokset

Tietoja soilisarelli

Tilkkutöitä, villiä virkkausta, kollaasivihkoa ja muita käsitöitä.
Kategoria(t): Helpot kasvisruokareseptit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Linssimuhennos

  1. Sanna sanoo:

    En ole ikinä maistanut linssejä 😀 Pitää varmaan jossain vaiheessa kokeilla.

  2. maakariakka sanoo:

    Tuo tuossa on ainakin helppo resepti: en ole mikään mestarikokki! Lähinnä maku vertautuu herneisiin. Punaisissa linsseissä on lyhyempi keittoaika ja niiden on tarkoituskin muussautua itsekseen 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s